AQAshoes


DOOR Sandra van der Linden OP 10-10-2017 16:16 DAMESSCHOENEN

AQAshoes, je bent ze vast wel eens tegengekomen. Dit Nederlandse schoenenmerk is inmiddels niet meer weg te denken uit onze winkels. Elk seizoen brengen de mensen van AQAshoes weer een vernieuwende collectie, maar wel met een typische AQA stijl. AQAshoes kenmerkt zich door de mooie trendy collectie waarin veel aandacht wordt besteed aan een goede pasvorm.

Bij de meeste modellen is de schoen voorzien van een losse inlegzool, waardoor deze vervangen kan worden door een eigen, aangepaste zool. Dus ook voor dames met een steunzool zijn Aqa schoenen geschikt. Daarnaast is de contrefort extra stevig. Zodat de schoenen hun goede pasvorm blijven houden.

Ontworpen in Nederland, gemaakt in Portugal

AQAshoes is in handen van een Nederlands bedrijf. De modellen ontstaan dus op de tekentafel in ons eigen land. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van verschillende Portugeese fabrieken. Door altijd gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardig leer, goede zolen en de beste natuurlijke materialen, maakt AQAshoes schoenen met een perfecte pasvorm en een lange levensduur. Top kwaliteit gegarandeerd dus.

Moeder en dochter

Moeders met kinderen (die er wel eens opgelet hebben) zien misschien wel dat het kinderschoenenmerk Giga veel overeenomsten heeft met AQAshoes. Dat klopt! AQAshoes en Giga zijn afkomstig van dezelfde leverancier en hebben dezelfde kenmerken en soms ook overeenkomstige modellen. Moeder er dochter kunnen dus kiezen voor een zelfde laars. Natuurlijk wordt de Giga laars wel altijd op een kinder leest gemaakt.

Winter collectie 2017

Ook dit jaar bestaat de wintercollectie van AQAshoes weer deels uit stoere winterboots, met een lekker warme voering. Gemaakt van mooie leersoorten, die de veterboots en laarsjes, een stoer uiterlijk geven. Maar dit najaar ook sportieve sneakers, waarin ook de materialen, de schoen een luxe uitstaling geven. Een compleet overzicht van onze AQAshoes collectie vind je natuurlijk in onze webshop en in de winkels. 

Win een paar AQAshoes tijdens de AQA-weken

Tijdens onze AQA-weken, van 11 tot en met 29 oktober, maak je kans op een paar AQAshoes naar keuze. Doe mee met onze Facebook actie en misschien ben jij aan het eind van de maand de winnaar van een paar AQAshoes. Meedoen kan via onderstaand Facebook bericht.