Bergstein Laarsjes; Color your moment.


DOOR Mick Isbouts OP 16-11-2017 16:02 JONGENSSCHOENEN MEISJESSCHOENEN

Wie kent de Bergstein kinderlaarzen nou niet!? Bergstein is het bekende merk regenlaarzen voor jongens en meisjes. De hippe laarzen worden gemaakt van soepel natuurrubber waardoor ze heerlijk comfortabel zitten. Op de hak van de laarzen zit een reflectiestrip voor extra veiligheid. Met het wisselvallig herfstweer in Nederland is dit natuurlijk de ideale laars voor de kids. Kunnen ze nog steeds lekker buitenspelen!

Alles draait om kleur

De Bergstein laarzen zijn verkrijgbaar in de maten 19 t/m 35 en in een grote verscheidenheid aan kleuren: geel, oranje, rood, groen, blauw, paars, verschillende soorten roze, licht groen, donkerblauw en donkergrijs. Bergstein heeft niet alleen de bekende 'Rainboot' maar heeft ook een Winterboot voor het winterseizoen. Deze heeft een tie-on koordsluiting en een fijne warme voering. Laat de sneeuw maar komen.

Color your moments

Bergstein laarzen zijn verkrijgbaar in vele, sprankelende kleuren en passen hierdoor perfect bij alle unieke momenten die je samen met je kind beleeft. Van zomergeel tot herfstbruin. En juist ook de kleine, simpele momenten brengen kleur in het leven. Samen lekker in de plassen stampen tijdens een frisse herfstbui of verstoppertje spelen in het bos, bijvoorbeeld.

De ruime kleurkeuze, perfecte pasvorm en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding maken van Bergstein laarzen ook een ideaal kraam-, sinterklaas- of verjaardagscadeau. Elk moment een eigen kleur.

Alleen in de maand december krijg je 10% korting met de kortingscode bergstein10 op alle Bergstein laarsjes bij Verest Schoenen.