Comfort schoenen


DOOR Sandra van der Linden OP 30-04-2023 09:24 DAMESSCHOENEN HERENSCHOENEN

De juiste schoen bij de juiste voet vinden is voor ons een dagelijkse uitdaging. “Ik heb hele moeilijke voeten” en “ik heb zooltjes gekregen, kan ik nu geen leuke schoenen meer aan?” zijn opmerkingen waarmee een klant vaak bij ons komt. We hebben voor elke voet een passende schoen en gaan graag samen met je op zoek naar de juiste look. Want 'comfort schoenen'  zijn er voor iedereen!

We weten hoe belangrijk het is om de juiste schoenen te dragen. Je voeten dragen je hele lichaamsgewicht en zijn de basis van het lichaam. Als je voeten pijn doen of niet goed ondersteund worden, kan dit leiden tot problemen in de rest van je lichaam, zoals knie-, heup- en rugklachten. Daarom hebben we bij Verest Schoenen een uitgebreide collectie comfort schoenen voor dames en heren in verschillende breedtematen, met verschillende eigenschappen en in diverse looks. Comfort hoeft helemaal niet saai te zijn.

Voorkom pijnklachten

Comfort schoenen zijn ontworpen met het oog op pasvorm. Deze schoenen hebben vaak extra demping in de zool en bieden meer ruimte in de teenbox en de bal van de voet. Dit zorgt ervoor dat de voet op een natuurlijke manier kan bewegen en niet onder druk komt te staan. Hierdoor worden de spieren en gewrichten minder belast en vermindert de kans op blessures en pijnklachten.

Merken

Bij ons vind je een aantal merken die bekend staan om hun doorontwikkelde pasvorm voor dames. Zo hebben we bijvoorbeeld de merken Durea, Solidus, Footnotes, Wolky en Piedi Nudi in onze collectie. Al deze merken bieden comfortabele schoenen die geschikt zijn voor dames met verschillende breedtematen. Elk merk heeft een eigen kenmerk in de pasvorm. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste schoenen die passen bij je voeten en kunnen advies geven over welke schoenen het beste passen bij jouw behoeften en activiteiten.

Ook voor heren hebben we een aantal merken die bekend staan om hun comfortabele schoenen. Zo hebben we bijvoorbeeld de merken Mephisto en Greve. Deze merken bieden schoenen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Breedtematen

Naast de juiste schoenmaat is ook de breedtemaat van de schoen belangrijk. We hebben verschillende breedtematen in onze collectie, zodat we voor iedere voet de juiste schoen kunnen vinden. Onze medewerkers worden met regelmaat bijgeschoold. Ze helpen u graag bij het opmeten van uw voeten en het vinden van de juiste lengte- en breedtemaat.

Lees ook eens de blog van Footnotes, één van onze leveranciers, tijdens deze comfort dagen. Voor een korte uitlag hoe je voeten worden opgemeten.  Wijdtemaat schoenen tabel | Maattabel | Footnotes.nl