Kinderschoenen afdeling Heeze vernieuwd


DOOR Bram van der Linden OP 05-03-2018 17:41 JONGENSSCHOENEN MEISJESSCHOENEN

Nadat de praktijk van Podotherpie Pero in onze winkel in Heeze is gekomen, zijn we aan de slag gegaan om de kinderschoenen adfdeling te vernieuwen. De winkel is een stukje kleiner geworden, maar daardoor ook een stuk overzichtelijker. Natuurlijk is de sneakerwand ook terug, want sneakers blijven helemaal HOT!

We hebben voor kleurrijke wanden gekozen. Vooral bij de meisjes zorgt dit voor wat kleur tussen de veelal witte schoenen en sneakers. Bij de jongens zien we minder wit en meer kleur in de schoenen. Want de meeste jongens houden witte schoenen niet lang wit...

Elke dag komt er nog nieuwe collectie binnen voor jongens en meiden. Ook de eerste sandalen hebben we al weer uitgepakt. Dus de zon mag van ons, nog veel vaker gaan schijnen. Op naar de zomer!

Tevens hebben we in Heeze de dames- en herenschoenen afdeling omgedraaid. Goed nieuws voor de dames, vanaf heden meer plaats voor de damesschoenen in de winkel. Er komen de komende week nog wat visuals bij om ook met dit deel van de winkel fris het voorjaar in te gaan. Ook hier komt er nog dagelijks nieuwe collectie bij.

Wat ons betreft kan het voorjaar beginnen!