LENTE !


DOOR Ineke OP 05-03-2018 16:50 DAMESSCHOENEN

Nog even en de wereld ziet er weer een stuk vrolijker en aangenamer uit! De temperaturen worden hoger, het is langer licht, lekker frisgroene blaadjes aan de bomen, bloemetjes die gaan bloeien….heerlijk: LENTE !

Wij kunnen niet wachten!

Tijd dus om eens even te kijken of jij wel bent voorbereid op zoveel frisheid! Het Nederlandse weer kan nogal variëren dus je moet natuurlijk ook voldoende variatie qua schoeisel in je (schoenen-)kast hebben staan.

Lekker sneakertje, 1 of 2 paar schoenen voor het werk…voor de dames heel handig als je naast een paar hakken bijvoorbeeld ook nog een loafer als keuze hebt.

Even denken… een slippertje uiteraard, maar ook een sandaaltje en misschien nog een leuke espadrille of mocassin...

Je ziet het: reden genoeg om weer eens lekker te gaan shoeshoppen!

Voor het voorjaar en de zomer van 2018 kun je weer alle kanten op qua trends.

Denk bijvoorbeeld aan een classy navy look, waar de kleuren blauw, wit en rood centraal staan. Combineer met een fris accentkleurtje of met zwart, grijs of camel. Klassiek en basic, maar toch sportief. Een stoere jeans (met of zonder bies) gecombineerd met een witte blouse en een relaxed vest of een sportief t-shirt met een blazer/colbertje. Draag daarbij witte sneakers, een leuke loafer of een mooie pump!

Ben jij een type voor wat meer kleur en prints? Ook dan zit je goed! Lekker losse kleding in felle kleuren en pastelkleuren, mooie bloemenprints en borduursels en heerlijke zachte stoffen. Denk aan een mooie losvallende geborduurde blouse in een felle kleur of een pastelkleurige kimono. Superleuk op een broek/jeans met hoge taille en een paar metallic loafers! Of misschien draag je liever korte wijde jurk met bloemenprint en een paar espadrilles of sneaker met borduursel.

Uiteraard blijft de bohemian Ibiza look ook favoriet deze zomer. Hier zie je een combinatie van gave indian of army/camouflage prints. En niet te vergeten de leopard printjes, want dieblijventop! Mooie lange jurken, tunieken en wijde broeken in warme aardse kleuren (geel, bruin, oranje, rood). Gaaf in combinatie met een sneaker of sandaaltje!

Laat het nieuwe seizoen maar beginnen!!