Mephisto Herenschoenen


DOOR Sandra van der Linden OP 29-12-2021 10:40 HERENSCHOENEN

We zijn trots dat we al jaren dealer mogen zijn van het herenschoenenmerk Mephisto. Met de een uitgebreide collectie zijn we zelfs de grootste Mephisto dealer van de regio!

Geschiedenis

Wat in 1965 is begonnen in het Franse Sarrebourg, is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd schoenenmerk. Mephisto schoenen worden inmiddels wereldwijd verkocht. Nog steeds is Mephisto een familiebedrijf wat vasthoud aan hun oorsprong. Hierdoor is de kwaliteit van hun schoenen gegarandeerd. 

Technologie

Mephisto staat bekend om haar comfortabele schoenen met een optimale pasvorm en de unieke Soft-Air technologie. Dit zorgt voor aangenaam en moeiteloos loopplezier. In de zool wordt gebruik gemaakt van schokabsorberende materialen, wat het loopcomfort ten goede komt. De binnenzool is uitneembaar en daardoor een zeer geschikte schoen voor een op maat gemaakte zool.

Collectie

Bij het vervaardigen van de schoen houdt Mephisto vast aan hun kernkwaliteiten, loopcomfort staat voorop. De “klassieker” Rainbow. Zit nog steeds in de collectie. Maar ook de huidige mode wordt gevolgd. Een bestseller van dit moment is de “Bradley” verkrijgbaar in vele kleurcombinaties. Daarnaast hebben we veel andere mooie modellen in onze collectie. Ons team adviseert u graag bij de aankoop van een paar Mephisto schoenen.