De metamorfose van Verest Schoenen & Verest Sport is begonnen!Al jaren zijn de winkels van Verest Schoenen & Verest Sport een begrip in de regio. Met schoenen- en sportspeciaalzaken in Heeze, Geldrop en Budel voorzien we al jaren de consument van schoenen en sportartikelen. Echter zijn we de afgelopen jaren ook online steeds harder gaan groeien, want de consument shopt nu eenmaal anders dan een aantal jaar geleden.

Wij van Verest, vinden dat we nog verder mee moeten ontwikkelen met deze nieuwe manier van shoppen in de retail. Specialiseren heeft de toekomst! Vandaar dat er in 2019 het nodige gaat veranderen in ons online en offline aanbod (van Verest Schoenen en Verest Sport). Er komt een metamorfose van ons huidige concept.

De eerste stappen worden nu gezet, met het verhuizen van onze winkels in Geldrop naar Heeze. Vanaf 1 januari 2019 zal Verest in Geldrop verder gaan met een tijdelijke outlet. Huidige en nieuwe collecties worden vanaf 1 januari 2019 ondergebracht in het filiaal in Heeze. Medio 2019 zullen ook de filialen in Budel gaan verhuizen naar Heeze.

Dit alles zodat we per juli/augustus 2019 met Verest Schoenen en met Verest Sport twee geheel nieuwe concepten kunnen presenteren, waarmee we de hedendaagse consument nog beter kunnen bedienen en verrassen. Eén grote winkel op het vertrouwde adres in Heeze, de ander op bedrijventerrein VerrassendVeel in Leende.

Hoe één en ander er uit gaat zien zal de komende tijd duidelijk worden. Maar we zullen ons gaan specialiseren en uitbreiden op deze twee locaties. Tot die kunt u vertrouwen op onze service en de bekende gezichten in onze winkels in Heeze en Budel en de outlet in Geldrop.