Kids Modeshow Budel


DOOR Sandra van der Linden OP 01-10-2017 12:47 JONGENSSCHOENEN MEISJESSCHOENEN

Woensdag 27 september jongstleden was het dan zover; Kids on the Catwalk. Samen met Puk en Muk, de kinderkleding zaak in Budel, en Restraurant de Brasser hebben we een geweldige kindermodeshow georganiseerd. De jonge modelletjes showde op deze zonnige dag de nieuwste mode in kinderkleding en kinderschoenen. De modellen waren onze eigen kinder-klantjes uit de regio. Zij konden deze woensdagmidag stralen op de catwalk in het centrum van Budel. En wat hebben ze genoten. En wij ook!

Op en top

Natuurlijk hebben we het professioneel aangepakt. De middag begon voor de modellen bij Puk en Muk. De kleding en schoenen werden aangedaan en de haren van de modellen werden opgestoken, gevlochten en voorzien van de nieuwe collectie van hairjewelz by Ellen. De jongens kregen een stoere kuif. Coby van schoonheidsalon COCO zorgde voor de make-up. De dametjes en heren genoten op en top.

Op weg naar de catewalk

Samen liepen we naar de Brasser waar de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s onder het genot van een kopje koffie op hun eigen modelletjes zaten te wachten. De modellen kregen de schoenen van Verest Schoenen aan, passend bij de kleding van Puk en Muk. In combinatie met de hairjewelz en de make-up waren we klaar voor de show en na een laatste check kon de show beginnen. De mooiste combinaties voor het najaar werden door de modellen geshowd. Van heel klein tot stoere tieners. Een breed scala aan broeken, jurkjes, topjes en schoenen kwam voorbij.

Trots

Wel 34 kinderen schitterden deze zonnige woensdag op de roze catewalk midden in Budel. Het was best heel spannend voor ze, maar wat deden ze dat allemaal goed. Wij zagen hoe de kinderen (en de familie) genoten. Wij zijn dan ook super trots op deze modellen! We willen alle modellen bedanken voor de leuke middag en hopelijk tot de volgende keer!