New Balance, een sportieve, trendy sneaker!


DOOR Janne van Kruijsdijk OP 23-03-2020 13:03 DAMESSCHOENEN HERENSCHOENEN JONGENSSCHOENEN MEISJESSCHOENEN

Langzaam begint het wat mooier weer te worden en stroomt de nieuwe collectie binnen. Ook dit jaar hebben we weer een heleboel toffe sneakers van New Balance binnen gekregen. New Balance zijn sportieve sneakers voor jong en oud.

New Balance is van origine een echt sportmerk, opgericht in Boston (USA) begin van de 20e eeuw. Het bedrijf was oorspronkelijk gewijd aan inlegzolen, maar is zeer snel uitgegroeid tot een fabrikant van sportschoenen. Het is nu een van de toonaangevende leveranciers op het gebied van hardloopschoenen, wandelschoenen en sportschoenen voor kinderen. Inmiddels bestaat het merk al meer dan 100 jaar!

New Balance voor kinderen

De lente staat voor de deur, dat betekent: tijd voor vrolijke kleurtjes! Voor kinderen zijn felle, zomerse kleuren helemaal hip. Van fel roze tot groen, blauw en rood, we hebben het allemaal in onze collectie. Buiten de leuke kleurtjes van dit seizoen, hebben ook alle schoenen van New Balance aan de zijkant een opvallend embleem, dit is in de vorm van de letter N. De kinderschoenen van New Balance zijn er met klittenband (voor de kleintjes) of met veters. Door de zachte binnenvoering die gemaakt is van textiel zitten deze sneakers als gegoten en loopt jouw kleintje er zo op weg! 

Kwaliteit

Alle schoenen van New Balance zijn gemaakt van duurzame, innovatieve materialen, hierbij wordt er gebruik gemaakt van de beste technologie om de kwaliteit én het comfort te bieden wat iedere voet verdient. Alle schoenen van New Balance hebben een uitneembaar voetbed zodat je eventueel de eigen zool in de schoen kunt leggen, waardoor de schoen nóg beter past.

New Balance voor dames en heren

Buiten een brede collectie aan sneakers voor kinderen hebben we ook verschillende modellen voor dames en heren. Een aanbod met voor ieder wat wils. Mooie, zachte, zomerse tinten zoals roze en beige voor de dames. En voor heren de keuze uit een opvallende bruin/gele kleur of toch een wat meer basic kleur zoals donkerblauw of groen. De sneakers combineer je gemakkelijk met je dagelijkse outfits. Kortom, een sportieve maar trendy sneaker.