Alles wat je wilt weten over Piedro kinderschoenen!


DOOR Sandra van der Linden OP 17-03-2020 15:36

Piedro

Het oer Hollandse merk Piedro is opgericht in 1957. Vanaf die tijd is de pasvorm het belangrijkste uitgangspunt geweest. Als eerste schoenfabrikant maakte Piedro schoenen met diverse breedte maten. Dit bedrijf heeft inmiddels een jarenlange ervaring in het maken van kinderschoenen met verschillende breedte maten en een zeer goede pasvorm. Alle Piedro kinderschoenen hebben anatomisch gevormd voetbed wat de kindervoet extra comfort en balans geeft. Deze voetbedjes zijn uitneembaar waardoor in de schoen ook een eigen opmaat gemaakte zool geplaatst kan worden.

Kwaliteit

Piedro kinderschoenen worden gemaakt van stevige materialen, kinderen gebruiken schoenen immers intensief. De zolen worden gemaakt van rubber en zijn slijtvast. Het binnenwerk van de schoen wordt gemaakt van leer, met een voetbedje van kurk. Natuurlijke materialen wat transpiratievocht opneemt. 

Piedrosport

Sneakers van sportmerken zijn populair. Piedro speelt hier slim op in, en heeft hier met Piedrosport een een sportieve lijn ontwikkeld. De schoenen hebben het binnenwerk van een goede kinderschoen, leer met een anatomisch gevormd voetbed, maar wel met het uiterlijk van een sportschoen. Kinderen zijn daarom super enthousiast over Piedrosport, en de ouders blij met de pasvorm.

Verest schoenen; kinderschoenenspecialist

Wij meten kindervoetjes in de lengte en de breedte en we kijken naar de stand van de voet. Dan gaan we opzoek een goed passende schoen die er natuurlijk ook nog eens super cool uitziet. Ons verkoopteam is door Piedro geschoold , onze verkoopsters hebben een goede kennis om een goed advies te geven. We hebben een samenwerking met Podotherapie Mieke Pero, waarnodig kunnen we kinderen naar haar doorverwijzen.