Samenwerking met Podotherapie PeroVanaf 2 januari zijn Verest Schoenen & Verest Sport een intensieve samenwerking aangegaan met Podotherapie Pero. Voor velen al een bekende podotherapeut uit de regio met vestigingen in Geldrop, Mierlo en Heeze. En de locatie Heeze is per 1 januari 2018 gevestigd in ons pand aan het Vullingspark in Heeze. En daar zijn we erg blij mee, want dat is volgens ons de ultieme samenwerking. Met Podotherapie Pero halen we naast meer service ook nog meer kennis in huis, zodat onze medewerkers je nog beter kunnen helpen.

Podotherapie Pero

Voor wie ze nog niet kent; Podotherapie Pero is een podotheraeut met diverse specialisaties, o.a. sportpodotherapie, diabetespodotherapie,manuele therapie en orthopedische schoentechniek. Podotherapie Pero is kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Dit betekend dat u er vanuit mag gaan dat al de medewerkers goed geschoold zijn en op de hoogte zijn van de laatse ontwikkelingen in het vak. Tevens participeren zij in overleg en werken samen met andere zorgverleners. Ze worden op vaste tijden door de beroepsvereniging gevisiteerd om te zien of de praktijk voldoet aan strenge eisen wat betreft de geleverde zorg, de verslaglegging, huisvesting etc. Dit betekent bij Podotherapie Pero bent gewaarborgd van kwaliteit. Bij de laatste visitatie scoorde de praktijk gemiddeld een 9! Daar mogen ze trots op zijn.

Mieke Pero

Mieke Pero is in 1992 gestart met de praktijk. Snel daarna zijn contacten gelegd met het St. Annaziekenhuis om betere voetzorg voor de patiënt met diabetes te realiseren. Al vele jaren is Mieke (of een van haar collega’s) wekelijks op het diabetes voetenspreekuur aanwezig om in een team van specialisten de diabetespatiënt met complexe probleemvoeten te behandelen. In 2011 heeft Mieke als een van de eerste podotherapeuten in Nederland de specialisatie tot diabetespodotherapeut voltooid. 

De voordelen

Met de samenwerking kunnen we als Verest een nog beter schoenadvies geven. We hebben meer kennis in huis en als er bijzonderheden zijn kunnen we dit meteen met de medewerkers van Pero bespreken. We gaan het assortiment comfortschoenen verder uitbreiden en kiezen daarvoor de juiste merken in overleg met Pero Podotherapie. Zo zal bijvoorbeeld het comfort merk Solidus vanaf dit voorjaar aan de collectie worden toegevoegd. Dus we beginnen 2018 goed met samenwerking die voor Verest, Pero en ook zeker onze klanten veel voordelen biedt.