Het is zomer! Welke slipper of sandaal past bij jou?


DOOR Janne van Kruijsdijk OP 23-06-2020 10:18 DAMESSCHOENEN HERENSCHOENEN JONGENSSCHOENEN MEISJESSCHOENEN

Yes! Lekker weer en het zonnetje schijnt. Wij hebben zin in de zomer, jullie ook? Als je aan zomer denkt, denk je natuurlijk aan slippers en sandalen. En laten wij daar nu net een groot, variërend aanbod in hebben. Maar wat past er het beste bij jou?

De avonturier

Je houdt van praktisch en goede, stevige sandalen. Een fijn, stevig voetbed is belangrijk voor jou en je wilt een sandaal die je perfect kunt aansluiten op de voet. Voor jouw kleintje vind je het belangrijk dat ze lekker kunnen ravotten in het water en zand. Een sandaal die ze zelf gemakkelijk aan/uit kunnen doen met een simpele klittenband. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is Teva het geschikte merk voor jou!

De kleurrijke strandganger

Kleurrijke teenslippers voor het hele gezin. Je schiet ze gemakkelijk snel even aan naar het strand, maar buiten dat zijn ze ook nog eens super leuk bij een zomerse outfit. De felle kleurtjes maken de slippers helemaal summerproof. Een échte musthave voor de zomer! We hebben het natuurlijk over het welbekende merk Ipanema!

De fashion liefhebber

Een leuke, stijlvolle slipper die perfect matcht bij je nieuwe zomerse outfit. Dat is waar jij naar opzoek bent. Je vind een zacht voetbed belangrijk én een kwalitatief goede slipper. Maar de looks van de slipper vind je misschien wel het allerbelangrijkst. Kraaltjes, steentjes en printjes is helemaal jouw ding. Als je jezelf hier in herkent is Lazamani het geschikte merk voor jou.

De kleine slipper liefhebber

Je vindt het belangrijk dat de sandalen van je kind een goed en comfortabel voetbedje hebben. Ook ben je opzoek naar een sandaal wat steun biedt en waar jouw kleintje de hele zomer op vooruit kan. Tot slot vind je looks niet geheel onbelangrijk. Kun jij je hier wel in vinden?Dan is Kipling het geschikte merk voor jou! De leukste prints en kleurtjes met de steun en kwaliteit die we van Kipling gewend zijn.

De hippe Ibiza-style liefhebber

Houden jij én jouw kleine meid van Ibiza-style, franjes en printjes? Dan valt het merk Gioseppo zeker in de smaak! Een sandaaltje met een zacht voetbedje en oog voor fashion. Te schattig onder een rokje of jurkje. De sandaaltjes beginnen al bij maat 20 en lopen door tot maat 39. Door de super leuke dierenprints, kleurtjes en franjes fleuren de sandalen van Gioseppo de hele outfit op. Heeft jouw kleintje nog super hippe sandaaltjes nodig en houd jij wel van de Ibiza-style? Dan is Gioseppo hét perfecte merk voor jou!


De comfortabele strandganger

Je vind een een fijn en zacht voetbed heel belangrijk. Daarbij houdt je niet van opvallende felle kleuren maar meer van neutrale kleuren. Maar dat betekent niet dat je niet houdt van een beetje glitter. Komt dit je bekend voor? Dan is Reef helemaal jouw merk!