Verbouwingsopruiming


DOOR Bram van der Linden OP 12-11-2017 14:20 DAMESSCHOENEN JONGENSSCHOENEN MEISJESSCHOENEN

Verbouwingsopruiming! Tijd voor wat aanpassingen in onze winkel in Heeze. Onze kinderschoenenafdeling gaat volledig op de schop. En daarmee ook het kantoor wat daar achter zit. Door de groei van onze webshop hebben we meer ruimte op kantoor nodig om alles in goede banen te leiden. Maar er is nog een belangrijke reden. Vanaf 1 januari 2018 gaan wij een samenwerking aan met  Podotherapie Pero en zal de vestiging van Pero Heeze in onze zaak gevestigd worden. En daar zijn we heel blij mee!


Podotherapie Pero

Podotherapie Pero is al jaren een begrip in de regio als het gaat om podotherapie, sportpodotherapie en diabetespodotherapie. Door de samenwerking met Podotherapie Pero willen we ons servicelevel nog verder verhogen en onze comfortschoenen assortiment verder uitbreiden. Voor ons eigenlijk een heel logische samenwerking. Later volgt meer informatie over de samenwerking en de vele voordelen daarvan.

Verbouwing

Omdat we de verbouwing voor kerst afgerond willen hebben, moeten we nu plaats maken in onze magazijnen. De kinderschoenenafdeling in Heeze zal tijdelijk ondergebracht worden bij de dames- en herenschoenen. Niet ideaal, maar we willen de verbouwing snel afronden, zodat we dadelijk een iets kleinere maar beter ingerichte kinderschoenenafdeling hebben. Vanaf 1 januari 2018 zal de afdeling heropend worden, inclusief de eerder genoemde praktijk van Podotherapie Pero.

Opruiming

Vanaf woensdag 15 november kortingen tot 30% op alle kinderschoenen. De korting op de kinderschoenen geldt ook in onze filialen in Geldrop en Budel. Ook de webshop doet mee. Dus shop nu meisjesschoenen en jongensschoenen van dit najaar met een leuke korting. 

Tevens hebben we leuke kortingen op damesschoenen, waaronder alle damesschoenen van Footnotes. Dit najaar zal het merk voor het laatst bij ons in de winkels te vinden zijn. 

Dus profiteer nu van de kortingen op heel veel kinderschoenen en diverse damesschoenen. OP=OP!