Verest Schoenen is verhuisd!Eindelijk, de nieuwe winkel is klaar! Op 24 januari hebben we onze nieuwe winkel geopend in Heeze. We waren er al een tijdje mee bezig. Maar goed werk heeft tijd nodig zeggen we dan. We zijn verhuisd van Kapelstraat 67 naar Kapelstraat 65, de hoek om dus. Het voormalig pand van Verest Sport hebben we verbouwd en aangepast zodat we u vanaf nu nog beter kunnen helpen. Ruim opgezet en overzichtelijker ingedeeld. Wij zijn er erg blij mee.

Verest

Verest schoenen blijft Verest schoenen, de service, kwaliteitsschoenen en voetenkennis die u van ons gewend bent, blijven het zelfde. Maar dit alles in een nieuwe, grotere winkel en met een nieuw logo! Verfrissend en vernieuwend. Het assortiment zal ook iets ruimer worden en er zullen merken bij komen en verdwijnen. We blijven continu bezig om onze klanten te verrassen en inspireren.

Assortiment

Wij werken met kwaliteitsmerken, schoenen gemaakt van hoogwaardige materialen en met een hoog draagcomfort. In ons assortiment vindt u schoenen in diverse breedte maten, we hebben een ruime keus in schoenen met een uitneembaar voetbed. Waar nodig hebben we zelf de kennis en materialen in huis om kleine aanpassingen in schoenen te doen zodat deze nog beter bij de voet passen. En anders kunt u altijd terecht bij Podotherapie Pero, welke nog steeds in ons oude pand aan het Vullingspark in Heeze gevestigd is.

Winter Sale

Komende weken ruimen we de wintercollectie verder, dus scoor nog een mooi paar schoenen met een leuke korting! Vanaf vandaag zijn alle dames-, heren- en kinderschoenen HALVE PRIJS! We maken plaats voor de nieuwe collectie die al aan het binnen komen is.