Verhulst Schoenen


04-11-2020 14:16 DAMESSCHOENEN

Bij Verhulst zijn ze, naar eigen zeggen, eigenwijs: het uitgangspunt van Verhulst schoenen is; schoenen moeten er net zo mooi uitzien als ze comfortabel zijn. En vice versa ze moeten net zo lekker zitten als ze mooi zijn. Daarom gebruikt Verhulst schoenen de beste en soepelste ledersoorten met de fijnste structuur. Want soepelheid is één van de belangrijkste voorwaarden voor een uitstekende pasvorm. De fijne structuur is niet alleen mooi, maar ook heel ‘aaibaar’. Voel maar eens!

Verhulst kiest vervolgens bij elk schoenontwerp de techniek die de beste pasvorm oplevert. De verschillende leesten in uiteenlopende breedtematen waarop ze schoeien, zorgen ervoor dat iedere voet zich lekker voelt in een Verhulst schoen.

Het échte kwaliteitsgeheim van Verhulst zit aan de binnenkant van de schoen. De gepatenteerde flexibele binnenzool bijvoorbeeld, zorgt voor extra draagcomfort. De contreforts (de 'hielen' van de schoenen), die ze dubbel verstevigen, geven optimale steun in combinatie met de
verlengde stalen cambreurs (lengteversteviging onder de voetboog). Zo is de kwaliteit van binnen minstens zo belangrijk voor een uitstekend draagcomfort als die van buiten!


Verhulst schoenen worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Een productieproces telt gemiddeld 200 handelingen voordat een schoen klaar is. Elke schoen wordt gecontroleerd voordat deze de fabriek verlaat. Perfectie staat centraal. De liefde voor schoenen is bij Verhulst schoenen, een mooi Nederlands Familiebedrijf, voelbaar. Om u te laten ervaren wat wij bedoelen, mogen wij een paar Verhulst schoenen onder onze klanten verloten.