Winkelen tijdens de Coronacrisis


DOOR Sandra van der Linden OP 08-04-2020 08:33 DAMESSCHOENEN HERENSCHOENEN JONGENSSCHOENEN MEISJESSCHOENEN

Lieve klanten.

Zoals jullie weten staan we altijd graag voor jullie klaar, wij vinden het een uitdaging om bij elke voet een goed passende schoen te zoeken. Dit seizoen zou voor ons een “speciaal” seizoen worden. Het eerste seizoen in onze nieuwe winkel. We hadden al super leuke evenementen in gedachten om van het shoppen een feestje te maken. Speciaal is dit seizoen wel, maar wel heel anders dan we voor ogen hadden.

De corona maatregelen brengen ook voor ons andere uitdagingen met zich mee. Nog steeds willen we doen waar we goed in zijn. Dagelijks zijn we geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Nu de zon begint te schijnen krijgen we lente kriebels en daar horen nieuwe schoenen bij. Super dat jullie naar onze winkel komen! Wij willen jullie allemaal goed helpen, maar we willen ons ook aan regels houden. Wij houden afstand, en vinden het fijn als jullie dit ook doen. Helaas moeten we af toe vragen om even buiten de winkel te wachten. Bedankt voor jullie begrip!

Sinds twee weken hebben we het private shoppen in onze winkel geïntroduceerd. Voor of na openingstijd plannen we een afspraak waarbij we alle tijd en ruimte hebben om een klant of gezin te adviseren bij de aankoop van mooie nieuwe schoenen. Er zijn dat geen andere klanten in de winkel aanwezig. Inmiddels hebben we al heel wat private shopping afspraken gehad en ook voor ons is dit een prettige manier om jullie goed te kunnen helpen. Ook geïnteresseerd in een private shopping afspraak? Maak nu een afspraak via:

Facebook facebook.com/verestschoenen

Whatsapp met  06 55 32 02 45.

Via onze website

Pas je liever thuis je schoenen? Geen probleem. We brengen de schoenen graag, neem de tijd om ze te passen. De overige paren halen we weer bij je op! Deze service bieden we in de gemeente Heeze- Leende, Cranendonck en Geldrop-Mierlo.

Dit alles ten goede van onze medewerkers en klanten. Bedankt voor jullie begrip!

Samen staan we sterk

Team

Verest schoenen