Productcode:LM310708-0999

Zwarte Lowa Wandelschoenen Strato Evo LL Lo

Zwarte Lowa Wandelschoenen Strato Evo LL Lo. Wandel­schoenen zijn per definitie niet per se geschikt voor iedere dag, maar worden toch steeds vaker ook in de stad gedragen. Wat vroeger inflexibel en over­am­bitieus werd gevonden, is in het tijdperk van de urban lifestyle haast normaal. De func­tionele hybride oplos­singen met een casual look kiezen bewust een nieuwe weg en over­bruggen de kloof tussen lifestyle- en outdoor­schoenen. De trendy schoenen over­tuigen in alle opzichten. Ook de kleinere LOWA-MONOWRAP®-constructie voor optimale onder­steuning van de voet en de dempende tussenzool van LOWA DynaPU® zorgen voor een totaalbeeld dat het bekijken waard is. “Lifestyle meets outdoor” – daarmee kunnen de func­tionele modellen het beste worden beschreven. Met deze urban trend­setters brengt LOWA opnieuw een multi­func­tionele oplossing voor talloze acti­vi­teiten naar het schoe­nenrek thuis – voor de bergen én voor de stad. Meer informatie

€ 169.99

Voor 13:00 besteld morgen in huis!


 

 

In winkelwagen
Advies & Afhalen in de winkel!
Kom naar onze winkel voor een persoonlijk advies of om je bestelling op te halen
Verzenden & retourneren
Gratis verzending vanaf €50,- Jij bepaalt het afleveradres.
Direct contact via WhatsApp
Meteen contact met onze klantenservice via WhatsApp. Voeg 06-55320245 toe aan je contacten en stel je vraag
betaalmethodes

KENMERKEN Zwarte Lowa Wandelschoenen Strato Evo LL Lo

Merk Lowa
Kleur Zwart
Doelgroep Heren
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal buitenkant Nubuck
Uitneembaar voetbed? Ja
Hak hoogte tot 2cm
Materiaal zool Rubber

De Zwarte Lowa Wandelschoenen Strato Evo LL Lo bestel je snel en eenvoudig bij Verest Schoenen.

Bestellingen die voor 13.00 uur geplaatst worden (maandag t/m zaterdag), worden dezelfde dag nog verzonden

Gratis verzending vanaf €50,-

 

Extra informatie

Het bedrijf LOWA wordt in 1923 in het Duitse Jetzendorf opgericht door LOrenz WAgner. Hij werkte uren- en dagenlang aan leesten, modellen en zolen. Voor hem was een product pas klaar als het pefrect paste en functioneerde. Hij selecteerde de beste leersoorten uit de regio en bouwde stabiele schachten en zolen met als resultaat duurzame en tijdloze kwaliteitsschoenen. 

Nadat Wagner in 1953 is overleden wordt het bedrijf in 1955 overgenomen door diens dochter en haar man. Zij breidde het assortiment stap voor stap uit in de geest van de oprichter.

In 1970 investeerde LOWA in de nieuwe kunststof technologie waardoor het bedrijf in de jaren daarna steeds weer nieuwe mijlpalen bereikte. Zo werd al snel een van de eerste poly­ure­thaan­spuit­ma­chines in gebruik genomen. Aan de produc­tiekant brachten de eerste Vulka-zolen enkele baan­brekende vernieu­wingen met zich mee: ze combi­neerden 100% vocht­be­scherming, koude-isolatie en vorm­vastheid in één product.

In de jaren 70 werd LOWA ook een succesvolle skischoe­nen­fa­brikant, in de jaren 80 volgde de “geboorte” van de trek­king­schoen.

In 1988 kwam met de kleinzoon van Lorenz Wagner de derde generatie aan de leiding die de koers consequent voort zette.

Door enkele winters met weinig sneeuw moest LOWA zware verliezen accepteren en werdt besloten een deel van haar aandelen in het bedrijf te verkopen. In 1992 was er dus weer een bepalende mana­ge­ment­wij­ziging, die het bedrijf in de volgende 30 jaar naar ongekende hoogten zou leiden. Na de overname werd het bedrijf gere­or­ga­niseerd, gestroomlijnd, geher­struc­tureerd en verplaatst. De LOWA-skischoe­nen­divisie werdt over­ge­dragen aan Tecnica, wat meteen het einde van de LOWA-skischoenen betekende. In plaats daarvan richtte het bedrijf zich volledig op het wandel- en berg­schoen­segment. In de daar­op­volgende jaren ging het voor LOWA alleen nog maar steil berg­op­waarts. In 1994 konden al 1750 paar schoenen per dag worden gepro­duceerd. De in 1995 geïn­tro­du­ceerde “lichte schoenen” worden sindsdien ook gezien als de voor­lopers van de moderne multi­func­tionele All Terrain Classic-lijn. 

Een briljant idee in de schoen­ont­wik­keling bepaalde de koers voor een nieuwe product­ca­tegorie – multi­func­tionele schoenen – en succes op lange termijn. De eerste RENEGADE kwam op de markt, een best­seller die nu, meer dan 20 jaar later, in bijna 100 verschillende versies verkrijgbaar is. Dit maakt de licht­gewicht allrounder tot een van de best verkochte outdoor­schoenen in Europa – in 2017 werd al het vijf miljoenste paar verkocht.

Met bijna 3 miljoen gepro­du­ceerde schoenen per jaar is LOWA nu een van de toon­aan­gevende merken op het gebied van berg- en outdoor­schoenen in Duitsland, Oostenrijk en Zwit­serland. LOWA verkoopt zijn producten in 75 export­landen en onder­steunt daarnaast meer dan 30 sporters in het LOWA PRO Team, het LOWA ACTIVE Team en het LOWA CLIMBING Team.

 

Vragen over het product. Neem contact op met onze klantenserivce. Wij helpen je graag. Vragen stellen kan op veel verschillende manieren. Via Facebook en Twitter gaat snel, maar per mail kan natuurlijk ook. Bel 040 - 845 41 77 of voeg nu 06-55320245 aan je WhatsApp contacten toe om direct een antwoord op je vraag te krijgen
Bij Verest Schoenen gaan alle bestellingen die voor 13.00 uur geplaatst worden, dezelfde dag nog de deur uit. Voor alle bestellingen binnen Nederland & België geldt gratis verzending vanaf €50,-