Afhalen

Thuis, via onze webshop schoenen uitzoeken, en bij ons in de winkel ophalen is natuurlijk mogelijk. 

Wanneer je klaar bent met bestellen kun je kiezen voor de optie  "afhalen" in onze winkel in Heeze.

 
Verzenden, bezorgen binnen Nederland en België met DHL.

De optie Verzenden kies je als je de bestelling met DHL bij je thuis of op een ander adres wilt laten bezorgen. Alle bestellingen die voor 13.00 uur geplaatst worden, gaan dezelfde dag nog met DHL deur uit. Verzenden binnen Nederland en België is gratis voor bestellingen boven de €70,-. Voor bestellingen onder €70,- rekenen we €7,99 verzendkosten binnen Nederland en €8,99 naar België.

Niet thuis? DHL  laat een briefje achter hoe jij alsnog het snelst in het bezit van je pakketje kan komen. Daarnaast ontvang je na je bestelling altijd een Track & Trace zodat je kan zien waar je pakketje uithangt. Onze klantenservice helpt je graag hierbij.

Bestel en leverschema voor bestellingen via DHL in Nederland:

Bestel voor 13.00 uur op:Bezorging op:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

Zendingen naar België doen der doorgaans 1 á 2 werkdagen langer over dan in bovenstaand schema is aangeven.


Afhalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelling in onze winkel af te halen. Bestel je voor 13.00 uur, dan staat jouw bestelling de volgende dag vanaf 9.30 uur voor je klaar in onze winkel in Heeze. Afhalen is natuurlijk gratis. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling in de winkel pas af te rekenen. Geen probleem bij Verest Schoenen. Als je bij je bestelling niet kiest voor afhalen en vooruitbetalen, gaan we er vanuit dat je de bestelling in de winkel betaalt.