Over Verest Schoenen

VEREST Schoenen


Verest Schoenen is de schoenenspeciaalzaak van Heeze, Budel en omstreken. En met onze webshop bedienen we heel Nederland en België. We bieden een uitgebreid assortiment dames-, heren en kinderschoenen. Aangevuld met een mooie collectie tassen en lederwaren. Hierbij zijn kwaliteit, service en snelle levertijden zijn onze belangrijkste kenmerken.


In onze winkels vind u de beste merken schoenen zoals Gabor, Footnotes, Floris van Bommel, van Lier, Twins&Trackstyle, Giga en vele andere top merken. Ons personeel helpt u graag en geeft advies waar u wat aan heeft. De meeste zijn gediplomeerd (kinder)schoenen verkoopster. Daarnaast wordt ons personeel door interne opleidingen altijd bijgeschoold.


Met onze VerestVandaag! service in de regio Zuid-Oost Brabant en drie afhaalpunten streven we naar de kortst mogelijke levertijden in combinatie met de beste service. We proberen de best mogelijke combinatie te maken tussen offline en online winkelen.

Besteld u op onze website, dan is verzenden en retourneren binnen Nederland met PostNL ten alle tijden gratis.

 

VEREST HOLDING


Verest Sport en Verest Schoenen zijn twee formules die onder beheer staan van de Verest Holding B.V.

Met filialen in Heeze en Budel zijn we toonaangevende schoenen- en sportzaken in Zuid-Oost Brabant en in heel Nederland via onze webshops verestschoenen.com en verestsport.com

Wij staan voor service en klantgerichtheid en bieden een breed assortiment schoenen en sportartikelen van hoge kwaliteit.

Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Middels sponsoring van diverse verengingen in de regio dragen wij ons steentje bij aan een sociale maatschappij.

De familie van der Linden is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en is tevens de directie van de Verest Holding B.V.

Voor vragen en/of opmerkingen, maar ook voor klachten kunt u zich ten alle tijden richten tot de directie.

U kunt ons bereiken op:

Per post: Verest Holding B.V., Vullinghspark 52, 5591DB Heeze

Per E-mail: bram@verestsport.com

Telefonisch: 040-2261306