Retourneren en Garantie

Bij een maximale service mag je ook een snelle retouren- en klachtenafhandeling verwachten. Hieronder vind je ons retour en garantie beleid. Eerlijk en helder.

 

Retouren

Iets gekocht maar niet helemaal tevreden? Of het past niet? Geen probleem. Je mag het artikel altijd aan ons retourneren. Houd wel rekening met een retour termijn van 14 dagen.

Meld een retour altijd aan via www.verestschoenen.com/retouren

Volg de instructies op de retourpagina en alles komt goed.


Garantie

Niks zo vervelend als artikelen die te snel kapot gaan. Uiteraard geven we op onze artikelen ook een garantie. Hoelang is afhankelijk van het type product. We beoordelen elke klacht en claim zeer serieus. Als je een klacht hebt over een product, kom naar de winkel, of neem contact op met de klantenservice. Bijvoorkeur via e-mail. We vinden het fijn als je meteen een duidelijke foto van het product meestuurt, dan kunnen we het sneller beoordelen. 

Let op:
Bij het verkeerd gebruik van artikelen vervalt de garantie. Denk hierbij aan kinderen die remmen op de fiets met de neus van hun schoenen, of behandeling van leer met het verkeerde middel. Maar ook natuurlijke slijtage van schoenen valt buiten de garantie.

Twijfel? Vraag het onze medewerkers op de klantenservice!