Retourneren en Garantie

Een artikel ruilen of retourneren?

Vanaf het moment van thuisbezorging heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Het artikel dient ongebruikt en voorzien van de originele labels en het prijskaartje geretourneerd te worden. 

Retourzendingen zijn altijd voor risico van de koper. Verest Schoenen is niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of zoekraken van pakketten die retour worden gestuurd. Vraag daarom bij verzending om een verzendbewijs en bewaar deze goed

Ruilen

Is de maat niet goed of heeft u toch liever een andere kleur van hetzelfde artikel, dan kunt u dat artikel kosteloos ruilen. U betaalt dan geen verzendkosten. Kijkt u wel eerst even in onze webshop voor de beschikbare maten en kleuren.

Zo werkt ruilen:

1. Ga naar www.verestschoenen.com/retouren

2. Vul het retour formulier zo volledig mogelijk in en volg de verdere instructies op de retour pagina.

3. Wij sturen u het gewenst artikel toe als wij uw pakket ontvangen hebben. 

Retourneren

Indien u een artikel wilt retourneren stuurt u het artikel  naar:

Verest schoenen

Kapelstraat 65

5591 HD Heeze

Wij storten dan binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag terug op de rekening waarvan het artikel betaald is.De retour kosten zijn voor rekening van de koper. Bij retourneren in de winkel betaalt u geen retour kosten. Een retourzending die is ingeleverd bij een DHL punt wordt uiterlijk 5 werkdagen na inlevering geretourneerd ons.

Zo werkt retourneren:

1. Ga naar www.verestschoenen.com/retouren

2. Vul het retour formulier zo volledig mogelijk in en volg de verdere instructies op de retour pagina.

3. Wij storten binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag minus de retour kosten terug op de rekening waarvan het artikel betaald is

Ruilen of retourneren in de winkel

Woont of werkt u in de buurt? Of brengt u graag een bezoek aan onze winkel? Kiest u er dan voor uw bestelling in onze winkel te ruilen of te retourneren. De retourstermijn betreft 14 dagen vanaf het moment van bezorging. Wij vragen u de factuur/orderbevestiging mee te nemen en bij voorkeur uw bestelling te vervoeren in de originele verpakking!


Garantie

Niks zo vervelend als artikelen die te snel kapot gaan. Uiteraard geven we op onze artikelen ook een garantie. Hoelang is afhankelijk van het type product. We beoordelen elke klacht en claim zeer serieus en vaak in overleg met de leverancier. Als je een klacht hebt over een product, kom naar de winkel, of neem contact op met de klantenservice. Bij voorkeur via e-mail. We vinden het fijn als je meteen een duidelijke foto van het product meestuurt, dan kunnen we het sneller beoordelen. 

Let op:
Bij het verkeerd gebruik van artikelen vervalt de garantie. Denk hierbij aan kinderen die remmen op de fiets met de neus van hun schoenen, of behandeling van leer met het verkeerde middel. Maar ook natuurlijke slijtage van schoenen valt buiten de garantie.

Twijfel? Vraag het onze medewerkers op de klantenservice!