De perfecte kinderschoen voor jouw kleintje!


DOOR Janne van Kruijsdijk OP 30-03-2020 13:39 JONGENSSCHOENEN MEISJESSCHOENEN

De perfecte kinderschoen kiezen voor jouw kleintje is heel belangrijk, maar kan ook erg lastig zijn. Een schoentje vinden wat lekker zit, er leuk uitziet én van goede kwaliteit is, het lijkt soms onmogelijk, maar gelukkig is het met de nodige hulp en advies geen onmogelijke klus!

Hulp en advies

Wanneer jouw kleintje toe is aan nieuwe schoentjes is het ten eerste belangrijk om de maat op te meten. Het kan zomaar zo zijn dat er een groeispurt heeft plaatsgevonden óf dat de huidige maat nog prima past. Een kindervoetje groeit snel en heeft daarom groeiruimte nodig in de schoen, je wilt natuurlijk niet dat de nieuwe schoenen van jouw zoontje/dochtertje na een paar weken alweer te klein zijn.

Naast de lengte van de voet speelt ook de breedte een zeer belangrijke rol. Ieder voetje is tenslotte anders. Het ene kindje heeft een zeer smalle voet, terwijl het andere kindje een wat bredere voet heeft. Wij kunnen samen met u kijken naar de best passende schoen voor uw kleintje, zodat iedereen tevreden de deur uitgaat! 

Onze collectie aan kinderschoenen

Onze collectie kinderschoenen heeft de perfecte mix tussen pasvormschoenen en modische kinderschoenen. Kinderschoenen van Piedro en Twins & Trackstyle zijn pasvormschoenen. Deze schoenen hebben breedtematen, hierdoor kunnen kinderen met een wat smallere of bredere voet ook bij ons terecht en is er voor ieder voetje wat passends.

We hebben ook een groot aanbod aan modische kinderschoenen. Hieronder vallen merken als Hip, Gattino, Giga, Develab, Pinocchio, Red Rag, Clic! en ShoesMe. Ook deze schoenen zijn van zeer goede kwaliteit gemaakt en hebben een goede pasvorm. Houdt jouw kleintje van stoere, hippe of meisjes-achtige schoentjes? Dan zal er zeker wat voor je tussenzitten!

Naast ons aanbod in pasvormschoenen en modische schoenen bieden we ook sportieve sneakers aan! We hebben verschillende modellen van Nike, Adidas en New Balance in ons assortiment. Comfortabele, lichte schoentjes met een sportieve uitstraling. Perfect voor de sportieve kids die graag buitenspelen en voetballen!