Top 5 feestelijke schoenen voor dames


DOOR Eefje Bonnier OP 19-12-2018 11:03 DAMESSCHOENEN

Volgende week beginnen de feestdagen alweer en daarvoor hebben wij een aantal leuke schoenen uitgezocht die je outfit van top tot teen afmaken. Van chique laarsjes tot leuke sneakers: met deze 5 uitblinkers maak jij jouw feestdagen nog feestelijker!

1. Zwarte Gabor Laarsjes

Bijzonder fraai zwart laarsje van Gabor. Het laarsje heeft een hoge hak van 8 cm en een plateauzool van 1 cm beiden in lak uitgevoerd. Draag dit laarsje onder een jurkje; of heb je een relaxtere kerst? Dan staan ze ook top onder een jeans of een leuke broek!

2. Grijze Gabor Pumps Panter Print

Deze mooie pump van Gabor is niet alleen comfortabel maar door de panterprint heeft hij een speelsere uitstraling. Super draagbaar, hij past echt overal bij. De metallic finish geeft net dat beetje extra. Deze pump is van Gabor Comfort en heeft een aircubetechnology: dus geen pijn aan je voeten tijdens de kerstborrel ;-).

3. Rode Carmens Enkellaarsjes

Lekker opvallend laarsje door de vuurrode kleur. Met een spitsere neus en leuk accent aan de achterkant; een klein bandje met studs. Simpel maar effectief; de finishing touch voor je kerstoufit!

4. Gouden SPM Sneakers

Deze hele gave platformsneaker van SPM is perfect voor de feestdagen. Een unieke sneaker door het goudkleurige lakleer. Creëer een stoere look met een leuk jurkje of een broek. Met deze topper steel jij de show!

5. Zwarte Gabor Pumps

Sierlijke Gabor pumps geschikt voor de wat bredere voet. Door zijn basic uitstraling makkelijk te combineren met verschillende outfits.