Schoenentrends voorjaar 2019


DOOR Eefje Bonnier OP 18-01-2019 15:46 DAMESSCHOENEN

Dit voorjaar zijn er natuurlijk weer een heleboel schoenentrends waar jij alles van af moet weten. In dit blog staan de populairste trends van dit voorjaar.

De belangrijkste schoenentrend dit voorjaar is een lage hak!

De lage hak valt hier onder de 7cm. Dus vergeet de hele hoge hak deze zomer en verheug je op het feit dat je met een lage hak meer vertrouwen hebt en sterker bent tijdens het lopen. Bij voorkeur heeft de schoen een kleine puntige neus.

Hippe sneakers!

Sneakers zijn voor alle leeftijden leuke en hippe schoenen, die altijd fijn om je voeten zitten. Je hebt ze in verschillende kleuren, maten en modellen. 

Heel veel kleuren!

Dit voorjaar zijn ook kleuren heel belangrijk. De kleuren waar je hierbij aan moet denken zijn koraal oranje, warme geeltinten en dieprood. Je zult deze kleuren terugzien in verschillende merken en modellen schoenen. Uiteraard gaan we het voorjaar ook weer in met de witte sneakers.

Dikke zolen van rubber en hout!

Bij veel schoenen heb je een rubberen zool zodat je een goede demping hebt tijdens het lopen, maar dit voorjaar zul je ook meer zolen zien met een houten look. De dikke zolen blijven ook een trend en hebben veel voordelen zoals het draagcomfort en je bent natuurlijk een stukje langer.