Shoesme Kinderschoenen


DOOR Sandra Reiling OP 29-09-2020 20:49 JONGENSSCHOENEN MEISJESSCHOENEN

Voor onze allerkleinste klantjes bieden wij (onder andere) het merk Shoesme aan. Shoesme is dé specialist in de eerste schoentjes voor baby's en dreumesen. Shoesme’s eerste kinderschoenen bieden de juiste bescherming en ondersteuning en zijn voorzien van super flexibele zolen die met de voetjes meebuigen. Hiermee zetten kleintjes op een gezonde en verantwoorde manier de eerste stapjes mee. 

Eerste schoenen voor je baby of dreumes

De eerste schoentjes voor je kleintje zijn enorm belangrijk. Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en zijn daarom nog zacht en buigzaam. Gedurende het eerste jaar ontwikkelen de voetjes en rond de eerste verjaardag beginnen de voetjes goed te functioneren. Je kunt je voorstellen dat het belangrijk is om de voetjes te beschermen zodra je kleintje gaat staan en stappen. Uiteraard wil je daarbij dat de voetjes vrij kunnen groeien en ontwikkelen. Dit kan niet met een te strakke of stugge schoen met harde zool. Je kleintje moet immers nog een heel leven vooruit op die kleine lieve voetjes! Daarom heeft Shoesme dit unieke concept eerste schoenen ontwikkeld.

Eerste schoentjes van Shoesme hebben net zoveel kwaliteitskenmerken als dames- of herenschoenen, maar zijn 100% afgestemd op babyvoetjes. Shoesme's eerste schoentjes beschermen de voetjes van je baby tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren. Door al deze zorgvuldig uitgewerkte eigenschappen hoeven baby's helemaal niet te wennen aan het dragen van eerste schoentjes en stappen ze er zo op weg!

Leren lopen schoenen

Leren lopen doen de kleintjes met Extreme Flex® eerste loopschoenen van Shoesme. Zijn de eerste stapjes gezet door je kleine jongen of meid? Dan wordt het tijd voor een volgend schoentje, zodat je kleintje ook in deze fase weer de juiste steun krijgt. Extreme Flex® combineert flexibiliteit en stevigheid en is daarmee dé ideale schoen voor dreumesen en peuters die zelfstandig kunnen lopen, maar nog wel een duwtje in de juiste richting kunnen gebruiken. Al lopend de wereld verkennen, dat kan dus perfect met de eerste loopschoentjes van Shoesme. 

Eerste loopschoentjes met flexibele zool

Eerste loopschoenen met flexibele zool van Shoesme zijn zo flexibel doordat er gebruik is gemaakt van een speciale samenstelling van rubbers. Deze zool is het resultaat van een studie die Shoesme heeft uitgevoerd om tot de perfecte loopzool te komen. Het profiel op het zooltje is zo opgebouwd dat de schoen stevig is bij de hiel en buigt waar deze moet buigen; bij de bal van de voet. Door deze extreem flexibele zool worden de voetjes beter afgewikkeld en leren kinderen goed lopen.

De juiste schoenmaat

Onze medewerkers zijn geschoold is het aanmeten van de juiste kinderschoenen. Het is voor ons dagelijks een uitdaging om een perfect passende schoen bij de voet te vinden, die ook qua look helemaal voldoet aan de wens van kind en ouders. We zorgen voor ruimte om te groeien. Tijdens het seizoen bent u welkom voor een tussentijdse controle. Passen de schoenen nog?